Onze kaart

Voor mij als chef is het super belangrijk om te werken met dagverse producten. Puur en seizoensgebonden gerechten. Chef Jens

Voorgerechten

Hapjes

Artisjok - bieslookvinaigrette €14.00
Escargots in kruidenboter 6-12 stuks €12.00/€19.00
Nobashi garnalen €15.00
Calamares €18.00
100% Iberico Cebo ham€25.00
Rubia Holstein kroketjes €18.00
Manchego€9.00
Gepaneerde visreepjes met tartaarsaus€18.00
Gelakt buikspek€16.00

Koude voorgerechten

Carpaccio tomaat - burrata - basilicum €16.00
Brioche gerookte Oosterschelde paling€27.00
Gillardeau oesters€36,00
Oesters fines de Normandie nr°°° €21.00 - €31.50 - €42.00
Halve Kreeft “Belle Vue” of Grillé (per 2 personen)€34.00
Vitello tonnato€23.00
Gerookte zalm met toast €24.00
Rundscarpaccio - truffelvinaigrette - rucola - parmesaan€23.00
Garnalen cocktail€26.00

Warme voorgerechten

Witte pens - brioche - ui - savora mosterd €19.00
Langoustines met kruidenboter €35.00
Mosseltjes op Thaise wijze €22.00
witte pens - brioche-ui€19.00
Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) €24.00
Kaaskroketten€18.00
Het was een waar genoegen om in De Damse Poort te gaan dineren, van het aperief tot de koffie achteraf was het genieten. Het eten was zorgvuldig bereid met dagverse producten en tot in de details gepresenteerd. Voeg daar ook nog de uitermate vriendelijke bediening bij en ik kan er alleen maar met alle lof over spreken. Een absolute aanrader

Peter

Reserveren?


Indien u vegetarisch bent of allergieën hebt, gelieve op voorhand ons een seintje te geven. Wij houden hier dan ook met plezier rekening mee.

Telefonisch reserveren kan via:
050 35 32 75

 

Restaurant De Damse Poort

Kerkstraat 29 - 8340 Damme
T. 050 35 32 75 - info@damsepoort.be

Openingsuren keuken: Ma, Di, Vr, Zat, Zon: 12u00 tot 14u00 en 18u00 tot 21u00
Gesloten op woensdag en donderdag

Top

Deze site maakt gebruik van cookies om de site optimaal te laten werken.

Cookies zijn kleine bestanden die gebruikt worden om de instellingen van deze site te bewaren.

Cookies vertellen ons niet wie je bent.

Wil je meer weten over cookies, lees dan onze cookie policy